header
Wat is voetreflexzonetherapie?

Voetreflexzonetherapie gaat ervan uit dat organen, zenuwen en klieren in het menselijk lichaam zijn verbonden met bepaalde reflexgebieden op onze voeten. Door het masseren van deze gebieden kan op natuurlijke wijze de genezing van allerlei klachten in gang worden gezet.
Voetreflexologie is een effectieve natuurgeneeskundige behandeling die preventief, ter ontspanning en therapeutisch toegepast kan worden.

De gedachte achter reflexologie is, dat ziek-zijn een signaal is van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest. Het doel van reflexologie is om de balans weer te herstellen, zowel lichamelijk als psychisch.
Wanneer de blokkades zijn opgeheven is het lichaam in staat zich zelf te genezen. Voetreflex is een veilige en prettige manier om lichaam en geest gezond te houden. Het is een natuurlijke vorm van genezen die kan dienen om de reguliere gezondheidszorg te ondersteunen.

voetreflex, reflexzone, reflexzonetherapie, handreflex, ontspanning, massage, holisme, zeist, ijsselstein, avonturijn, reflexologie, natuurgeneeskunde, therapie, alternatieve, geneeskunde, medisch, anja, staal